2022-2023 Gymnastics Schedule

Preschoo	ol Stars	Program	Schedule
rieschot	JIJUIJ	riogram	Schedule

REACH FO	R THE STA	RS (Ages 12 -	18 months)			
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
				11:45-12:30		45 minutes
TWINKLE,		ITTLE STARS	(Ages 12 mc	onths - 2 years)	-	
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
		11:15-12:00		10:45-11:35	8:00-8:50	45 minutes
TINY STAP	RS (Age 3)					
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
		10:10-11:00 2:00-2:50	4:00-4:50	9:45-10:35	9:00-9:50	50 minutes
SHINING S	STARS (Ag	ges 4 - 5)				
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
		9:00-10:00	4:00-5:00		9:00-10:00	1 hour
		2:45-3:45			10:00-11:00	

School-Age Stars Progression Program Schedule

FUTURE STA	ARS - BLUE	(Ages 6 - 8)				
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
4:00-5:00	4:00-5:00	4:00-5:00	5:00-6:00	5:30-6:30	9:00-10:00	1 hour
FUTURE STA	ARS - RED (Ages 6 - 8)				
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
	5:00-6:30		5:00-6:30		10:00-11:30	90 minutes
RISING STA	RS - BLUE ((Ages 9 and up)				
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
5:00-6:00				5:30-6:30	10:00-11:00	1 hour
RISING STA	RS - RED (A	Ages 9 and up)				
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
		5:00-6:30				90 minutes

Super Stars & Power Stars Schedule

SUPER ST	ARS					
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
			5:00-7:00		10:00-12:00	2 hours
POWER ST	ARS					
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
			5:00-7:00		10:00-12:00	2 hours

Boys Gymnastic Class					
Boys Gymnastics (ages)					
Monday	Class Duration				
5:00-6:00	1 hours				
POWER	GYM TEAM				

Power Gym Team (ages/ invite only)	wer Gym Team (ages/ invite only)			
	Class Duration			
Coming soon	1 hours			

	Ad	ditiona	l Progra	ims Sc	hedul	e
NINJA FIT						
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
				4:00-5:00		1 hour
HIP HOP/ N	INJA COME	BO (Boys and G	irls)			
				5:30-6:30		1 hour
CHEER TUM	BLING (A	ges 6-9)				
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
		5:30-6:15				45 minutes
CHEER TUM	BLING (A	ges 10yrs+)				
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Class Duration
7:00-7:45						45 minutes

FLIP N' FUN (Ages 1 - 6) (November- April)							
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Class Duration							
			10:00-11:30			90 minutes	